Thuis

China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het Glaswerkco. van China Yafu, Ltd is bezig geweest met het glaswerk verpakkingsontwerp en productie meer dan 5 jaar. Wij hebben onze eigen fabrieken in de Provincie van Guangdong en Xuzhou-Stad, Jiangsu-Provincie, allebei waarvan een lange geschiedenis van glas productie hebben. Daarom heeft dit onze fabriek om zich op glaswerkproducten vele jaren toegestaan te concentreren. Sinds 2013, zijn wij geïmpliceerd in de ceramische industrie. Wij zijn geëngageerd aan het bereiken van de groei op lange termijn in China en het dienen van consumenten rond de wereld. Met de ontwikkeling van de zaken, zijn wij begonnen zaken overzee vele jaren uit te breiden. Onze hoofdproducten zijn het glaskruiken van de glasopslag en flessen, de flessen van het glaswater, cosmectic verpakkende flessen en kruiken, de kruiken van de glaskaars, de kop van de glasthee, de waterkruik van het glaswater, de flessen van de glaswijn etc.….Wij hebben een volledig en wetenschappelijk beheersysteem in productontwerp, vorm, productie en verkoop. Wij hebben erkenning van sociaal publiek door productenkwaliteit en de naverkoopdienst te waarborgen ontvangen. De betere dienst aan consumenten is altijd het principe dat wij volgen. Wij heten over de hele wereld bedrijfsvrienden welkom om ons bedrijf te bezoeken om zaken te bespreken en te leiden.

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Ons bedrijf werd opgericht in 2014 en begon om binnenlandse handel te doen. In de tweede helft van 2014, wegens de ontwikkeling van e-commerce, begonnen wij op buitenlandse handel over te schakelen. Omdat ons bedrijf goed fabrieksmateriaal heeft, zijn wij in productproductie en productaanpassing. Heeft een groot voordeel, is het tarief van de ordeomzet ook beter. Nu 2019 is ons bedrijf van de originele 20 mensen aan een familie van 130 mensen gegroeid. Wij geloven dat onze producten rijper en beter zullen zijn in de toekomst!

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

China Yafu Glassware Co., Ltd. China Yafu Glassware Co., Ltd. China Yafu Glassware Co., Ltd. China Yafu Glassware Co., Ltd. China Yafu Glassware Co., Ltd. China Yafu Glassware Co., Ltd. China Yafu Glassware Co., Ltd. China Yafu Glassware Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : YAFU

Aantal werknemers : 100~130

Jaarlijkse omzet : 800000-1000000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China China Yafu Glassware Co., Ltd. Certificaten